Bestuur De Jong

Members

Praeses
Johan de Jong
Ab-actis
Julian de Wolff
Fiscus
Thom Treurniet
Assessor
Thom Treurniet

Dit verenigingsjaar (2017-2018) staat Bestuur De Jong aan het roer van het schip genaamd de VGSR. Bestuur De Jong leidt de verenging onder de zinspreuk: ‘Et veniunt ad invicem’, oftewel: ‘Kom tot elkander en geniet’. Als bestuur vinden wij het belangrijk dat alle leden met elkaar genieten van het prachtige studentenleven. Wij vinden het belangrijk dat leden elkaar ook buiten de verenigingsavond (donderdagavond) opzoeken. Met elkaar genieten!

Amice De Jong leidt de vergaderingen duidelijk en goed. Hij zorgt ervoor dat de rust binnen de vergadering blijft en dat het ordelijk verloopt. Meneer de ab-actis, amice De Wolff sr., gaat amicaal Nederland wakker schudden met zijn, soms wat sarcastische, brieven. Amice Treurniet jr. fungeert als fiscus/assessor. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor het fiscaat, hij zorgt er ook voor dat de commissies goed hun werk doen. Daarnaast regelt hij de locaties zodat de vereniging kan samenkomen.

Dit driekoppige bestuur gaat er een mooi jaar van maken. Wij gaan ervoor zorgen dat we met elkaar kunnen genieten van alle mooie momenten die dit jaar gaan komen.

Het geloof in God is naar onze mening niet iets wat we ernaast doen in onze studententijd, het is de kern van ons bestaan! Dat komt tot uiting in de bijbelclubs, maar ook in de manier waarop we als leden met elkaar omgaan. We vinden het belangrijk dat we elkaar stimuleren in het geloof, in mooie én in moeilijke tijden. We hopen dat er ook dit jaar weer een vruchtbare bodem mag ontstaan om zowel met elkaar als voor elkaar te bidden, maar ook te kunnen praten over onze eigen ervaringen. Dit alles doen we in afhankelijkheid van Gods plan met onze vereniging.

Tot slot, misschien vraagt u zich af waarom wij hebben gekozen voor een olifant als logo. Een olifant is een kuddedier, hij loopt nooit alleen, maar met zijn grote lijf maakt hij wel een imposante indruk. De olifant zorgt ervoor dat de kudde bij elkaar blijft, maar toch ook dat het tempo erin blijft, stilstaan is geen optie. Zo willen wij ook als bestuur fungeren. In de vereniging staan, zorgen dat we van elkaar genieten en leren, maar ook blijven doorgaan.