Vacature gastvrouw/gastheer | Rotterdam en/of Amsterdam | flexibele basis

Ben je een student, representatief en wil je aan de slag als gastvrouw/gastheer bij een high-end advocatenkantoor? Én wil je op momenten dat het rustig(er) is ‘betaald’ kunnen studeren tijdens jouw werktijden? Lees dan snel verder!
Als gastvrouw/gastheer ben je het visitekaartje van een prachtig advocatenkantoor en het aanspreekpunt voor de cliënten. Je zorgt voor een professioneel ontvangst. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:
• ontvangst van cliënten, leveranciers en bezoekers;
• het beheren van vergaderkamers en de ontvangstruimte;
• het verzorgen van (kantine-)bestellingen en klaarzetten van de lunch.
Het kantoor biedt een uitdagende werkomgeving op een toplocatie middenin Rotterdam-centrum, met een tweede vestiging op de Zuidas. Wij zoeken voor beide kantoren gastvrouwen/gastheren, dus wil jij aan de slag op één van deze kantoren of misschien wel op beide, meld je dan snel aan!
Kantoor
Een mooie uitdaging bij een advocatenkantoor dat zich volledig richt op grote, complexe infra, energie, technologie, en bouw- en vastgoedprojecten, waarbij de kwaliteit en diensten van een topkantoor worden gecombineerd met ongeëvenaarde kennis van de ‘best practices’ in deze sectoren.
Interesse?
Mocht je aanvullende vragen hebben of andere informatie wensen over deze vacature kun je contact opnemen met Lotte Pardaan: l.pardaan@habrakenrutten.com

Dies Natalis 10 februari

De dies natalis is in het verenigingsjaar toch wel het toppunt van student zijn. Door met elkaar samen te komen in rokkostuum en galajurken, door te dineren met wijn en speeches en door los te gaan op de afterparty vieren we dat vereniging weer een jaar ouder is geworden. Het is elk jaar weer een avond die nog lang in het geheugen zal blijven.

Leuke bijbaantjes naast de studie

Leuke bijbaantjes naast de studie
Velen zeggen dat uw studententijd de mooiste tijd van uw leven is. Daarom is het belangrijk dat u er optimaal van geniet en tussen de colleges en tentamens door zoveel mogelijk leuke dingen doet. Leuke dingen kunnen duur of goedkoop zijn, maar gratis is het vrijwel nooit. Geld lenen lijkt dan een goede optie, maar dit is niet risico en renteloos. Het is daarom vaak handig om een ​​bijbaan te zoeken om uw studentenleven te bekostigen. Gelukkig zijn er veel opties die niet alleen handig, maar ook heel leuk zijn. Bekijk bijvoorbeeld deze vacatures in Rotterdam.

Werken in de horeca
De meest voor de hand liggende keuze voor een bijbaan is vaak de horeca. In deze branche is een chronisch tekort aan personeel en u maakt dus een goede kans om snel aan de slag te gaan bij de werkgever. Werken in de horeca is een goede optie voor studenten omdat de vaak flexibele baantjes goed te combineren zijn met het onregelmatige studentenleven.

Werk gerelateerd aan leren
Liever een bijbaan waarbij u ook meteen iets kunt leren? Kijk dan eens naar een baantje die gerelateerd is aan uw studie. Er zijn in de regio genoeg vacatures voor studenten die parttime bij een bedrijf willen werken. Zo leert u niet alleen zelf veel, maar denkt u ook alvast aan de toekomst. U doet werkervaring op die u uiteindelijk een voorsprong zal geven bij het zoeken naar een baan. Als u geluk heeft, kunt u zelfs een fulltime baan krijgen in het bedrijf waar u tijdens uw studie werkte!

Samenvatten of lesgeven
Wilt u uw bijbaan liever volledig gerelateerd aan uw studie houden? Dan kunt u ook overwegen om bijles te gaan geven. Lesgeven kan op veel verschillende manieren. U kunt bijles geven aan bijvoorbeeld middelbare scholieren, maar ook aan andere studenten. Zo kunt u anderen helpen met stof die ze nog niet kennen en leert u zelf ook weer wat nieuws. Geen zin om bijles te geven, maar  toch wat bij verdienen met uw studie? Overweeg dan om samenvattingen te maken. Er is vaak veel vraag naar. Het kost u vaak geen extra moeite omdat u al een samenvatting van de stof heeft gemaakt.

Identiteitsdag 15 december

Op de 15e van december hadden we onze tweede identiteitsdag ooit! Op deze dag hebben we de toekomst van de vereniging besproken en wat we hierin willen verbeteren en vooral wat we willen doorzetten als VGSR. We hebben besproken welk beeld wij willen uitdragen en over onze normen en waarden, maar bijvoorbeeld ook wat onze mening is over de activiteiten die we nu organiseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat de vereniging voor iedereen een plek is waar hij of zij zich thuis voelt en dat iedereen het eens is met wat de VGSR is. Een erg belangrijke avond dus!

Compascieavond 20 oktober

Tijdens de compascieavond heeft de vereniging zich ingezet voor de mensen die het wat minder hebben. Dit jaar hebben we in samenwerking met de innercity project en stichting present spelletjes gespeeld, gegeten met en geklust voor allerlei verschillende mensen. Het was een avond waarin men door uit de comfort zone te treden mooie gesprekken heeft kunnen voeren, bijzondere mensen heeft ontmoet en bovenal een steentje heeft kunnen bijdragen aan de samenleving.

Mannen-/vrouwenavond 1 september

Op de mannen- en vrouwenavond hebben de geslachten zich, zoals gewoonlijk, opgesplitst en een eigen avond ingevuld. De vrouwen begonnen de avond met een pizza in Het Park, bij de Euromast. Hier hebben we al picknickend avondgegeten  om een goede basis te leggen voor de volgende activiteit: een karateworkshop. Hier hebben zij de ins en outs van de sport geleerd, wat vooral erg grappig was. Ze hebben de avond afgesloten met een drankje op de nieuwe binnenweg, waarna ze zich weer bij de mannen aansloten. De mannen begonnen de avond een een frietje stoofvlees. Daarna begonnen ze aan de wiskeyproeverij die werd gegeven door de vader van amice Groeneveld. Hij kon hen van alles bijbrengen op dit gebied en natuurlijk werd er ook genoten van de wiskey! Hierna werd de avond afgesloten op de sociëteit.

Amicaal weekend met VGSN-TQ 18 tot 20 februari

Tijdens het derde weekend van februari stond het allereerste amicale weekend van dit jaar op het programma! We mochten ons dit weekend naar Nijmegen begeven, en wat hebben we veel beleefd. Op vrijdag zouden we met de trinna en een groep VGSR’ers naar Nimma, maar storm Eunice gooide roet in het eten. Door snel auto’s te regelen konden we toch nog naar Nijmegen, waar we de vrijdagavond op de soos van VGSN hebben doorgebracht. Na een afterparty op een kast, was het tijd om de oogjes te sluiten en om alvast te gaan dromen over de volgende dag. De dag daarna had VGSN drie verschillende activiteiten georganiseerd, we gingen in groepen poolen, schaatsen en bowlen. Dit was rond een uurtje of drie afgelopen, en daarna ontstond het spontane idee om naar een voetbal wedstrijd te gaan. Nadat NEC 1-1 speelde tegen RKC-Waalwijk was het alweer tijd om te gaan eten op kasten, waarna we alweer de stad ingingen. We hebben lekker geborreld en gefeest, waarna menig deel van de VGSR zich verenigde om samen naar de turk te gaan. Hier werden verschillende lekkernijen genuttigd, waaronder de Nijmeegse specialiteit de Discodel, een frikandel met mayo en discodip. Op zondag werden we gewekt met een knakworst ontbijt, en was het alweer tijd om terug te gaan naar de allermooiste rotstad.

Creacie-avond 3 februari

Op donderdag 3 februari stond de tweede creacie-avond van het jaar op het programma. Voor deze activiteit heeft café ‘het Eigendom’ ons – met dank aan de Creacie – verwelkomd voor een heuse wijnproeverij! We begonnen de avond met een glaasje bubbels, waarna we nog hebben genoten van een witte wijn en maar liefst twee rode wijnen. Het personeel van ‘het Eigendom’ heeft ons door middel van korte presentaties wat uitgelegd over de verschillende wijnen die we gingen proeven. Zo werd er bijvoorbeeld verteld uit welk land elke wijn afkomstig is, en hoe de verschillende wijnen werden gemaakt. Ook was erg fijn om elkaar weer fysiek te ontmoeten in een horecagelegenheid! Na de wijnproeverij hebben we nog met elkaar geborreld op verschillende verenigingskasten. We kijken terug op een hele leuke avond!

Eerste soosavond 7 oktober

We mochten voor het eerst sinds lange tijd weer naar onze eigen sociëteit! Na de dispuutsavond konden we elkaar als vereniging eindelijk weer ontmoeten op de soos. Vanwege de geldende maatregelen was de avond slechts van korte duur, maar wat hebben we genoten! De tap werd afgestoft en er werd volop gedanst en gebrald. Het was fijn om elkaar weer te zien en te spreken nadat de deuren van de soos anderhalf jaar gesloten waren. Na de soos werd de borrel nog even voortgezet op verenigingskasten. We kijken terug op een leuke avond!

Creacie-avond 9 september

Op 9 september hebben we kunnen genieten van de eerste Creacie-avond van het nieuwe verenigingsjaar. De Creacie had een leuke en sportieve activiteit georganiseerd: Archery tag. Hierbij mochten we met de hele vereniging met pijl en boog op elkaar schieten. Waar we begonnen met twee teams tegen elkaar, eindigden we met iedereen tegen iedereen. Wat ervoor zorgde dat we donderdagavond nergens veilig waren in het Roel Langerakpark; leden renden achter elkaar aan door de pannakooi en de pijlen vlogen ons vanaf alle kanten om de oren. Als afsluiting van de avond kon er nog gezellig nagepraat en geborreld worden op verschillende verenigingskasten.

Op de blauwe plekken, die de volgende ochtend zichtbaar waren, na, was het een zeer geslaagde activiteit!