Poll Creacie-avond

Opties:
– De Doelen – Het requiem van Mozart
Locatie: De doelen
Prijs: €10,-
“Ik voel iets dat niet van deze wereld is’, zou Mozart hebben gestameld terwijl hij op zijn sterfbed nog een uiterste poging deed zijn Requiem te voltooien. Niemand weet of hij dat echt gezegd heeft, maar zijn muziek spreekt boekdelen. Mozarts Requiem is van een bovenaardse volmaaktheid.
http://www.dedoelen.nl/nl/concerten/agenda/8937/rotterdams_philharmonisch_orkest/het_requiem_van_mozart/

– Cabaretier Ton Kas – JABROER
Locatie: Oude Luxor Theater
Prijs: €13,- t/m €26,-
Omschrijving: “Ton Kas, de eeuwige zwartkijker, maar wel een die de lach aan zijn kont heeft hangen, komt met een vervolg op zijn hilarische moppenshow Jabroer. Vorig jaar al te zien in een uitverkocht oude Luxor Theater. En nu nog één keer terug. Dat wordt lachen tot je scheel ziet. ”
Een beetje schuin en met een beetje Amsterdams accent: https://www.youtube.com/watch?v=IHDWSiSugUc http://www.parool.nl/kunst-en-media/meesterlijke-moppentapper-ton-kas-verveelt-geen-seconde~a4169341/

– Kennismakingscursus Boulderen
Locatie: Neoliet Bolder Rotterdam
Prijs: €18,50 per 2 (€9,25 p.p.).
Omschrijving: Wat is boulderen? ‘Boulder’ is Engels voor ‘rotsblok’. Boulderen betekent klimmen op een rotsblok. In Bolder Neoliet Rotterdam hebben we rotsblokken nagemaakt. Op de rotsblokken hebben we klimroutes gebouwd met gekleurde greepjes, de boulderroutes. Deze boulderroutes verwisselen we regelmatig, zodat het altijd leuk blijft om terug te komen. De Kennismakingsles duurt 1,5 uur en biedt een spannende en ontspannende introductie van wat er allemaal komt kijken bij rotsblok klimmen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.