Oud-ledencommissie

Oud-ledencommissie
De oud-ledencommissie der VGSR zorgt ervoor dat oud-leden zo nu en dan op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen de VGSR. Dit doet zij middels de oud-ledennieuwsbrief en d’oud-ledeneconozel. Ook nodigt zij oud-leden uit voor bijvoorbeeld een Oud-Leden TusschendoorBorrel (OLTB) of een oud-ledenavond. Het contact verloopt grotendeels via de e-mail. Het is dus van groot belang dat een correct e-mailadres van u bij ons aanwezig is. Ook kunt u uw voordeel doen met de informatie in dit gedeelte van onze website.

De oud-ledencommissie bestaat uit:
Abco van Langevelde (JG ’010)
Hille Bos – praeses (JG ’11)
Johan van de Groep (JG ’11)
Sigrid van Hoek (JG ’13)
Michiel van der Veen (JG ’14)

Onze contactgegevens vindt u onder het kopje ‘contact’

OudeBallenRaad
De oud-ledencommissie kan voor wijze raad terecht bij de OudeBallenRaad. Deze bestaat uit:

Klaas Jan Baas (JG ’89) 
Arjen de Boer (JG ’89) 
Martin Visser (JG ’90) 
Ruben Buys (JG ’92) 
Maarten Los (JG ’95) 
Ezra Buys (JG ’97) 
Laurens de Vrijer (JG ’98) 
Matthijs van Winden (JG ’01) 

Contact
Bent u nog geen lid van de oud-ledenvereniging? U doet zichzelf tekort door ons geen e-mail te sturen met het aanvragen van meer informatie hierover.

Wilt u een wijziging van uw gegevens doorgeven of heeft u vragen, opmerkingen of tips voor de oud-ledencommissie dan kunt u ons mailen of even bellen met de praeses der oud-ledencommissie.

Contactgegevens
E-mail OLC: oudledencommissie@vgsr.nl
Praeses der OLC, Hille Bos: 06 83 05 66 85

Wilt u weten wat uw amicae amicique op de VGSR tegenwoordig allemaal bezig houdt? Word lid van de LinkedIn-groep VGSR: http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=65013&trk=anet_ug_hm