Open-Bijbelkring-avond

Hey! Leuk dat je op deze pagina bent beland 🙂

Jaarlijks organiseert de VGSR een Open-Bijbelkring-avond. Onze vereniging kent tweewekelijkse Bijbelstudieclubs (ook wel de BBC’s genoemd). De Open-Bijbelkring-avond is een Bijbelkringavond in het groot, en open voor iedereen die het leuk lijkt om langs te komen. Het doel is om aankomende studenten en studenten op een frisse manier na te laten denken over geloofsthema’s die o.a. binnen de studententijd kunnen spelen. Het is een avondvullend programma met filmpjes, zang en een korte overdenking. Dat mag je niet missen dus!

Hieronder vind je meer info over de Open-Bijbelkring-avond van donderdag 27 juni 2019. We hopen jou daar te zien! Leuk als je er bij bent!

Hoe laat begint de avond?
Je bent vanaf 20:00 uur welkom! En we trappen de avond 20:30 uur af.

Waar vindt de Open-Bijbelkring-avond plaats?
Kuipersstraat 19, 3025 NT Rotterdam. Dat is het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Delfshaven. Goed te bereiken met metro & tram (halte Marconiplein). Parkeren rondom de kerk is gratis.

Moet ik me aanmelden?
Ja, we zijn graag op de hoogte van jouw komst. Aanmelden kan op deze pagina.

Wat is het thema?
Je bent geliefd! Hiermee willen we het hebben over hoe jij Gods liefde meer kan binnenlaten in de dagelijkse praktijk van jouw leven. Want het gaat niet om wat je doet, om wat je hebt of om wat anderen over je zeggen, maar om het feit dat je al geliefd bent door God. Check hieronder de video!

Voor wie is de Open-Bijbelkring-avond?
Voor iedereen die het leuk lijkt om langs te komen. We richten ons op aankomende studenten en studenten 🙂