Kennis maken

 

Al sinds 1950 maakt de Vereniging van Gereformeerde Studenten te Rotterdam deel uit van het studentenleven in deze bruisende stad. Voornamelijk gevestigd in het Westen van Rotterdam is ze een groep betrokken Christelijke studenten, op zoek om meer uit hun studentenleven te halen. De VGSR is er voor zowel WO- als HBO-studenten, voor iedereen die Gods woord onderschrijft.

De VGSR is een betrokken vereniging. Alle leden kennen elkaar en vrijwel iedereen woont in hetzelfde deel van Rotterdam. Naast de tweewekelijkse bijbelstudieclubs (BBC) geldt de donderdag als verenigingsavond, waarop we samen activiteiten ondernemen, zoals culturele activiteiten, lezingen, sportactiviteiten, jaargroepsavonden en dispuutsavonden. Aansluitend borrelen we op de sociëteitsavond, waar doorgaans goede gesprekken en gezelligheid de toon voeren!

Naast al deze dingen hebben we door het jaar heen nog VGSR-weekenden, amicale feesten met andere verenigingen uit VGS-Nederland, en het alom geprezen PaasCongres. Al deze dingen maken de VGSR een uitstekende mix van studiezin en amicitia.

Ben je getriggerd? Neem dan vooral contact op met Anna en kom eens langs, je bent welkom!