Vacature gastvrouw/gastheer | Rotterdam en/of Amsterdam | flexibele basis

Ben je een student, representatief en wil je aan de slag als gastvrouw/gastheer bij een high-end advocatenkantoor? Én wil je op momenten dat het rustig(er) is ‘betaald’ kunnen studeren tijdens jouw werktijden? Lees dan snel verder!
Als gastvrouw/gastheer ben je het visitekaartje van een prachtig advocatenkantoor en het aanspreekpunt voor de cliënten. Je zorgt voor een professioneel ontvangst. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:
• ontvangst van cliënten, leveranciers en bezoekers;
• het beheren van vergaderkamers en de ontvangstruimte;
• het verzorgen van (kantine-)bestellingen en klaarzetten van de lunch.
Het kantoor biedt een uitdagende werkomgeving op een toplocatie middenin Rotterdam-centrum, met een tweede vestiging op de Zuidas. Wij zoeken voor beide kantoren gastvrouwen/gastheren, dus wil jij aan de slag op één van deze kantoren of misschien wel op beide, meld je dan snel aan!
Kantoor
Een mooie uitdaging bij een advocatenkantoor dat zich volledig richt op grote, complexe infra, energie, technologie, en bouw- en vastgoedprojecten, waarbij de kwaliteit en diensten van een topkantoor worden gecombineerd met ongeëvenaarde kennis van de ‘best practices’ in deze sectoren.
Interesse?
Mocht je aanvullende vragen hebben of andere informatie wensen over deze vacature kun je contact opnemen met Lotte Pardaan: l.pardaan@habrakenrutten.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *