Mannen-/vrouwenavond 1 september

Op de mannen- en vrouwenavond hebben de geslachten zich, zoals gewoonlijk, opgesplitst en een eigen avond ingevuld. De vrouwen begonnen de avond met een pizza in Het Park, bij de Euromast. Hier hebben we al picknickend avondgegeten  om een goede basis te leggen voor de volgende activiteit: een karateworkshop. Hier hebben zij de ins en outs van de sport geleerd, wat vooral erg grappig was. Ze hebben de avond afgesloten met een drankje op de nieuwe binnenweg, waarna ze zich weer bij de mannen aansloten. De mannen begonnen de avond een een frietje stoofvlees. Daarna begonnen ze aan de wiskeyproeverij die werd gegeven door de vader van amice Groeneveld. Hij kon hen van alles bijbrengen op dit gebied en natuurlijk werd er ook genoten van de wiskey! Hierna werd de avond afgesloten op de sociëteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *