Amicaal weekend met VGSN-TQ 18 tot 20 februari

Tijdens het derde weekend van februari stond het allereerste amicale weekend van dit jaar op het programma! We mochten ons dit weekend naar Nijmegen begeven, en wat hebben we veel beleefd. Op vrijdag zouden we met de trinna en een groep VGSR’ers naar Nimma, maar storm Eunice gooide roet in het eten. Door snel auto’s te regelen konden we toch nog naar Nijmegen, waar we de vrijdagavond op de soos van VGSN hebben doorgebracht. Na een afterparty op een kast, was het tijd om de oogjes te sluiten en om alvast te gaan dromen over de volgende dag. De dag daarna had VGSN drie verschillende activiteiten georganiseerd, we gingen in groepen poolen, schaatsen en bowlen. Dit was rond een uurtje of drie afgelopen, en daarna ontstond het spontane idee om naar een voetbal wedstrijd te gaan. Nadat NEC 1-1 speelde tegen RKC-Waalwijk was het alweer tijd om te gaan eten op kasten, waarna we alweer de stad ingingen. We hebben lekker geborreld en gefeest, waarna menig deel van de VGSR zich verenigde om samen naar de turk te gaan. Hier werden verschillende lekkernijen genuttigd, waaronder de Nijmeegse specialiteit de Discodel, een frikandel met mayo en discodip. Op zondag werden we gewekt met een knakworst ontbijt, en was het alweer tijd om terug te gaan naar de allermooiste rotstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *