Creacie-avond 3 februari

Op donderdag 3 februari stond de tweede creacie-avond van het jaar op het programma. Voor deze activiteit heeft café ‘het Eigendom’ ons – met dank aan de Creacie – verwelkomd voor een heuse wijnproeverij! We begonnen de avond met een glaasje bubbels, waarna we nog hebben genoten van een witte wijn en maar liefst twee rode wijnen. Het personeel van ‘het Eigendom’ heeft ons door middel van korte presentaties wat uitgelegd over de verschillende wijnen die we gingen proeven. Zo werd er bijvoorbeeld verteld uit welk land elke wijn afkomstig is, en hoe de verschillende wijnen werden gemaakt. Ook was erg fijn om elkaar weer fysiek te ontmoeten in een horecagelegenheid! Na de wijnproeverij hebben we nog met elkaar geborreld op verschillende verenigingskasten. We kijken terug op een hele leuke avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *