Creacie-avond 9 september

Op 9 september hebben we kunnen genieten van de eerste Creacie-avond van het nieuwe verenigingsjaar. De Creacie had een leuke en sportieve activiteit georganiseerd: Archery tag. Hierbij mochten we met de hele vereniging met pijl en boog op elkaar schieten. Waar we begonnen met twee teams tegen elkaar, eindigden we met iedereen tegen iedereen. Wat ervoor zorgde dat we donderdagavond nergens veilig waren in het Roel Langerakpark; leden renden achter elkaar aan door de pannakooi en de pijlen vlogen ons vanaf alle kanten om de oren. Als afsluiting van de avond kon er nog gezellig nagepraat en geborreld worden op verschillende verenigingskasten.

Op de blauwe plekken, die de volgende ochtend zichtbaar waren, na, was het een zeer geslaagde activiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *