Mannen- en vrouwenavond 2 september

Vrouwenavond

Donderdag 2 september stond er een leuke activiteit op het programma, namelijk de vrouwenavond. De vrouwen van de vereniging kwamen bij elkaar om eerst gezellig te glowgolfen. Dit was verrassend leuk! Er werden hole in one’s geslagen en er werden talenten ontdekt waarvan we niet wisten dat we ze hadden. Na het glowgolfen was het tijd om te gaan eten. Dit hebben we gedaan bij de Beren in Schiedam. We hebben genoten van het lekkere eten en van de gezelligheid. Na het eten hebben wij de avond voortgezet op B€URS. We hadden allemaal een fles wijn meegenomen, dus aan vertier geen gebrek!

 

Mannenavond

Lekker vlees en flink wat kratten bier. HET recept voor een prachtige avond en ook deze keer is gebleken dat er niet meer nodig is voor mannen om het flink gezellig te hebben met elkaar! Al met al een avond die we zullen onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *