Jaaropening 26 augustus

Afgelopen donderdag was het tijd voor de allereerste activiteit van het jaar, de jaaropening. Tijdens deze avond mochten we genieten van verschillende liederen die gespeeld werden door verschillende leden. Daarnaast hebben de disputen hun jaarthema’s en andere interessante dingen met ons gedeeld en de Bijbelclubcommissie heeft verteld over hoe de Bijbelstudies in elkaar steken het aankomende jaar. Als kers op de taart had de Lustrumdiescommissie de DTBB voorbereid! Als eerste werd de Dies etiquette uitgelegd, waarna het thema van de Dies op zinderende wijze bekend werd gemaakt. Aankomende Dies Natalis mogen we vieren met het thema ‘Briljant’. We kijken met z’n allen erg uit naar de Lustrumweek en in het bijzonder natuurlijk de Dies Natalis. Na deze enerverende avond in de kerk werd de gezelligheid doorgezet op kasten, waar kastborrels gehouden werden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *