Sine Regno 8-12 maart

Tijdens Sine Regno neemt het o.t. bestuur, het bestuur van vorig jaar, de vereniging over. Het h.t. bestuur, het huidige bestuur, wordt een week nergens bij betrokken. Het o.t. bestuur, Bestuur de Vries, had wat leuke activiteiten op de planning staan. Op dinsdag werd er gezamenlijk online gegamed. Na heel veel potjes skribbl.io en een hoop gezelligheid werden we de volgende middag wakker om te gaan sporten. Bestuur de Vries had een voetbalveld afgehuurd waar we urenlang gevoetbald hebben. Na de biddagdienst vierden we de verjaardag van de o.t. ab-actis, amice de Wolff jr., met een zinderend potje bingo. In plaats van dat de jarige cadeautjes kreeg, deelde hij juist mooie prijzen uit aan de winnaars. Op de donderdag had Bestuur de Vries een walk ‘n talk georganiseerd. We gingen toen in duo’s een route door de stad lopen. De week werd afgesloten met ‘De Dolle Donderdagavond spelshow’. De naam verklapt het al, het was een hele dolle avond.

Ook was er die week een schaaktoernooi georganiseerd. Na een finale van hoog niveau ging amice Groeneveld er met de winst vandoor. Tijdens Sine Regno werd er nog een spannend spel gespeeld: IJsberen. Een variant van Bestuur de Vries op het spel weerwolven. Iedereen had een rol en het spel werd online gespeeld. De ijsberen bedreigden de Vereniging en het was aan de leden om erachter te komen wie de ijsberen waren. Na een spannende week zijn de ijsberen uiteindelijk verslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *