PaCo 29 april

Het PaasCongres is hét amicale hoogtepunt van het jaar: alle verenigingen komen dan bijeen en volgen samen het congres. Ondanks dat PaCo dit jaar omgetoverd was in PaCovid, was het niet minder leuk dan normaal. Op donderdag gaf Maarten van Rossem een lezing over de donkere kanten van de democratie, wat dit jaar het thema was van het PaasCongres. Daarna hebben we met heel amicaal Nederland een pubquiz gedaan. Bestuur Van der Hoeven is daarna langs alle kasten in Rotterdam gegaan met heuse PaCoBaco’s, hét drankje van PaCo. Vrijdag gaf Roelof Bisschop een lezing, waarna het congres alweer afgesloten werd. Op de vrijdagavond was er een Pacoradioshow, waar hitjes werden gedraaid en amicalen konden inbellen. Al met al een heel geslaagd PaCovid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *