Lustrumhypeavond 25 februari

Op 25 februari was het tijd voor de Lustrumhypeavond! Deze datum zou eigenlijk de start zijn van ons XIVe Lustrum, maar omdat het Lustrum verplaatst is, heeft het bestuur een Lustrumhypeavond georganiseerd. De Archiefcie trapte de avond af met een presentatie over het archief. Daarna hadden de amici De Wolff sr. en Horlings een Kahoot-quiz georganiseerd over het HR en de statuten van de VGSR, die uiteraard gewonnen werd door mevrouw de Praeses. Daarna liet de Lustrumcommissie een filmpje zien waarin ons eigen Lustrumbier werd gepresenteerd! Wilt u nou ook Lustrumbier bestellen? Dit kan! Ook als u geen (oud-)lid bent van de VGSR, kunt u via https://www.vgsr.nl/genesis/ ons eigen Lustrumbier bestellen. Na de Lustrumhypeavond is er uiteraerd via Zoom doorgeborreld, meer gehyped voor het Lustrum dan óóit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *