Discuscieavond 10 december

Tijdens de Discuscieavond hebben we uitgebreid met elkaar gediscussieerd over de manier waarop onze bestuursverkiezing verloopt. We verkiezen het nieuwe bestuur democratisch, maar in de praktijk is er vaak minder ruimte voor tegenkandidaten en volgt vaak de meerderheid het voorstel voor het c.f.t. bestuur van het h.t. bestuur. Via Zoom zijn we in kleine groepjes in breakout rooms uit elkaar gegaan en hebben daar gediscussieerd over de bestuursverkiezing aan de hand van stellingen. Daarna zijn we met de hele vereniging weer bij elkaar gekomen, waarna de discussie plenair werd voortgezet. Het was een vruchtbare avond: we zijn tot aanbevelingen gekomen die met de aankomende bestuursverkiezing doorgevoerd zullen worden door het h.t. bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *