Creacieavond 4 maart

Op 4 maart was het tijd voor de eerste open avond van het jaar: een Creacieavond. De Creacie had een online moordspel voorbereid. Er was een moord gepleegd op de studentenvereniging en we moesten er samen achter komen wie de moordenaar was. Aan de hand van een script, waarin iedereen een bepaalde rol had, kregen we meer informatie over de situatie en moesten we er door het stellen van vragen aan elkaar achter komen wie de verdacht waren en wie de moord had gepleegd. Iedereen kroop helemaal in zijn of haar rol en we hebben het ontzettend naar onze zin gehad met elkaar! Daarna werd via Zoom in breakout rooms verder gepraat en geborreld en werd de avond gezellig samen afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *