Christelijke avond 15 april

Op 11 maart stond de Christelijke avond op het programma. De BBCie heeft een stadswandeling georganiseerd in onze mooie stad Rotterdam. Op de route waren een aantal stoppunten waarbij vragen beantwoord moesten worden over de Bijbel: zo werd het Museumpark vergeleken met het Hof van Getsémane en werden vragen gesteld over de discipelen die daar in slaap vielen en werden bij de Laurenskerk vragen gesteld over Luther en de 95 doelstellingen. De leden waren over groepjes van twee verdeeld en de groepjes begonnen allemaal op een ander startpunt, zodat er op een coronaproof manier gewandeld kon worden. Na de wandeling hebben we de avond online afgesloten met een lied, ingespeeld en ingezongen door leden van de VGSR (u kunt deze bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=OHmN0cPmbTo) en hebben de winnaars van de stadswandeling een mooie prijs mogen ontvangen.

U kunt hier de foto’s vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *