Lezing I 8 oktober

Afgelopen donderdag vond de eerste lezing van dit jaar plaats, verzorgt door prof. Dr. Klemann. Deze lezing was coronaproof te volgen in stadsbrouwerij De Pelgrim en vanaf de laptop thuis via Zoom. Meneer de lector nam ons mee terug in de tijd. Hij omschreef uitgebreid hoe het leven in Nederland er zeventig jaar geleden uitzag. Zo hebben wij gehoord over het normale gezinsleven, de politiek, het geloof en de oorlog. Onder het genot van een speciaal biertje konden wij luisteren naar de enthousiaste woorden over de geschiedenis van 1950 en ten slotte was er ruimte om vragen te stellen aan de lector. Als afsluiting werd er nog geborreld en nagedacht over alle informatie die wij zojuist hebben gehoord, zoals vanouds. Het was weer een interessante en leerzame avond.

De foto’s kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *