69e Dies Natalis der VGSR

Op 14 februari 2020 mochten wij de 69e verjaardag van de VGSR vieren! Dit grootse feest wordt ieder jaar in februari gevierd, op 14 december is de VGSR écht jarig. Dit jaar was het thema van de Dies Natalis ‘Gers, van alle tijden’. Gers is een typisch Rotterdams woord wat cool, leuk of gaaf betekent. Een Gerse Dies werd het zeker! We mochten geniet van de Gerse dingen die de stad Rotterdam ons altijd al heeft gebracht en ook altijd zal brengen. Om 4 uur verzamelden alle leden met hun dates zich bij The Social Club in de Oude Haven te Rotterdam. Een plek met prachtig uitzicht op deze haven, het historische Witte Huis en de Willemsbrug! De koffie, thee en taart stonden klaar en er was gelegenheid tot het maken van foto’s, buiten bij fotograaf Lianne Torn van Lelie Design, maar ook binnen bij de heuse photobooth. Na het maken van alle groepsfoto’s en het amicitia drinken, werden de plekken aan tafel gezocht en begon het diner. Onder genot van heerlijk eten en rijkelijk vloeiende wijn, luisterden we naar speeches van onze eigen leden en van amicae amicique uit het hele land. Aan het einde van de avond werden de galajurken van de vrouwen omgewisseld voor cocktailjurkjes en rookten de mannen sigaren, waarna we met de bus naar de locatie van de afterparty gingen. De locatie was VINN, vlakbij het station. Hier dansten we heel de avond en genoten we nog meer van het feest. Toen het al bijna ochtend werd, was het feest voorbij en ging iedereen weer naar huis. Het was een ontzettend mooie 69e Dies Natalis. We kijken uit naar het Lustrum van het komende jaar!

De foto’s kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *