Sine regno 2-7 maart

Maandag 2 maart was het dan zover, bestuur de Vries ging met vakantie en het sine regno kon beginnen. Tijdens deze week mocht bestuur van Dijk het stokje weer overnemen. Het was een week waarin veel activiteiten stonden gepland. Sine regno werd op maandagavond afgetrapt met een avondje naar de Euroscoop. Op dinsdagavond was er een praiseavond georganiseerd, waarbij we lekker met elkaar konden zingen. Woensdagavond was een sportieve avond, we gingen namelijk baantjes trekken in het zwembad.
Donderdag mochten we genieten van de zelfgemaakte broodjes Gyros, waarna we op pad gingen naar mooie boules. Hier konden we onder het genot van een drankje een balletje gooien, karaoke doen of tafeltennissen. Na deze activiteit stond er een heuse Griekse soos gepland, tijdens deze soosavond waren er ook olympische activiteiten georganiseerd. Na een spannende strijd gingen de mannen er op het nippertje vandoor met de winst.
Vrijdagmiddag waren we weer welkom op Grieksestraat om daar te kunnen uitbrakken in onze badjassen en ’s avonds bezochten we de Doelen, waarnaar er een borrel plaatsvond.
Zaterdagmiddag was er voor de liefhebbers een rondleiding in een bierbrouwerij en ’s avonds kon er gestapt.

De foto’s kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *