Online bierproeverij 14 mei

Ondanks dat iedereen thuis zit zetten we als Christelijke studentenvereniging nog iedere week leuke activiteiten neer. Zo is er afgelopen 14 mei voor de leden van de VGSR een online bierproeverij georganiseerd via Zoom. Deze bierproeverij werd verzorgd door Job van Hellobier. Nu de sociëteit helaas gesloten moet blijven konden we op deze manier toch nog samen bier drinken.
Op deze avond mochten we in totaal vier Brabantse speciaalbieren proeven onder andere een blond bier van brouwerij D’n Draok uit Den Bosch en Dunkelweizen, een tarwebier uit Oirschot. Naast genieten hebben we ook zeker dingen geleerd over hoe het bier gemaakt wordt. Om alles meer levendig te maken had Job twee soorten hop meegenomen om ons te laten zien welke ingrediënten er in bier verdwijnen. Al met al was het een mooie avond waar iedereen van genoten heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *