Voor-studenten-door-studenten-avond 9 januari

Elk jaar wordt een activiteit georganiseerd die draait om de studies van onze leden. Dit jaar was deze activiteit iets anders dan normaal. Normaal vertelt een aantal leden iets over zijn of haar studie aan een klein groepje VGSR’ers; nu gaf een aantal leden een lezing over een onderwerp dat gerelateerd is aan zijn of haar studie. Zo vertelde amica Boeringa, studente Geschiedenis, ons meer over de ‘End of History’, gaf amica Van der Hoeven, studente Bestuurskunde, ons stof tot nadenken over waarom wij een overheid (nodig) hebben en gaven de amici Groenenveld en Okhonmina, studenten Economie en Recht, ons een kijkje in het leven van Karl Marx en Adam Smith. Kortom, een zeer informatieve en geslaagde avond!

De foto’s kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *