Kerstdiner 19 december

Donderdag 19 december was de dag van het jaarlijkse kerstdiner, ook wel het voorproefje van de Dies Natalis, die later in het jaar zou volgen. Beide avonden worden elk jaar georganiseerd door de diescommissie.
De kerkzaal was prachtig versierd door de eerstejaars en nadat de leden hun mooiste kleren aan hadden getrokken, kwamen zij bij elkaar voor een gezellige avond met lekker eten en vol talent van de leden.
De avond begon rond half zeven met een sing-in, waarna iedereen mocht plaatsnemen aan tafel en de etiquette werd uitgelegd en voorgedaan door de diescommissie. De kokers hadden hun uiterste best gedaan op een heerlijk vijfgangendiner, welke werd opgediend door de tweedejaars. Tussen de gangen door werden stukjes opgevoerd door verschillende leden. Zo werd er vierstemmig gezongen door Ingenia, het verenigingskoor, en was er een amice die zijn zelfgeschreven kerstverhaal vertelde. Ook konden vooraf en in de pauze foto’s worden gemaakt bij de photobooth.
Kortom, een avond vol gezellig kletsen, mooie muziek, lekkere gerechten en heerlijke foto’s. Rond elf uur vertrokken de leden naar de sociëteit voor nog meer gezelligheid. Hier werd het thema van de 69e Dies Natalis bekend gemaakt: ‘Gers, van alle tijden’.

De foto’s kunt u hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *