Disputenstrijd 28 november

Op 28 november 2019 was het tijd voor de disputenstrijd, waarin de disputen van de vereniging het tegen elkaar opnamen met een pubquiz. Elk dispuut had hierbij een eigen categorie met vragen, en de categorie met vragen over de VGSR en Rotterdam kon natuurlijk ook niet ontbreken. We kwamen gezellig in onze stamkroeg bij elkaar, in dispuutskledij om ons dispuut te vertegenwoordigen. Eenmaal hier barstte de strijd los en kraakten onze hersenen om de juiste antwoorden te vinden op de moeilijke vragen die de spelleiders gemaakt hadden. Na vele minuten gestreden te hebben werd de uitslag bekend gemaakt: het dispuut Discute heeft de disputenstrijd gewonnen! Dit werd natuurlijk beloond met een prachtige fles vol Ketel 1.

De foto’s kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *