Avond van de medemens 12 december

Tijdens de jaarlijkse avond van de medemens zijn we in tweetallen langsgegaan bij eenzame mensen in Rotterdam om hen een leuke avond te geven en gezellig koffie te drinken. Mensen waren heel dankbaar, we kregen hele mooie en bijzondere verhalen over hun leven te horen en het was bijzonder om te merken hoe positief mensen zijn. We hadden presentjes meegenomen waar de mensen lekker van konden genieten, hier waren ze dan ook dankbaar voor.

Ook is er een groep mensen naar de nachtopvang van het leger des heils geweest. Als gift hebben we de mensen daar blij gemaakt met lekker dikke sokken en vesten. Hier hebben we gezellig spelletjes gedaan met de mensen daar en ook hier kwamen onder het genot van een lekker koekje en koffie de mooiste verhalen naar boven. Het was een mooie avond waarin we ook veel hebben gelachen, die ons heeft verrijkt met een onvergetelijke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *