Creacieavond 7 november

Aapje hier, aapje daar, aapjes overal. Het apenkooien was een ontzettend groot succes! Zelfs de stroefste amicae amicique die nog nooit rennend gespot zijn hebben bewezen dat ook zij kunnen bewegen. Met zijn 39-en hebben we de voor zovelen veels te kleine zaal op zijn kop gezet. In vijf teams werd er tegen elkaar gestreden: telkens 1 tegen 4. Ook dit bleek nog niet altijd even makkelijk te zijn. Werd een tikker opgetild? Dan was ieder getikt lid vrij. In de tijden tussendoor hebben enkele leden hun aapjeskunsten op spectaculaire wijze laten zien aan ieder die dat wel of niet wilde zien. Het was een erg leuke avond, met gelukkig weinig gewonden.

De foto’s kunt u hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *