Ouderavond 29 november

Donderdag 29 november zijn de ouders van diverse leden een avond langs gekomen bij de VGSR. De avond vond plaats op drie verschillende kasten die de vereniging rijk is. De ouders waren in diverse groepen verdeeld en konden op elke kast een activiteit bijwonen. Op Casio konden de ouders een Rotterdam-quiz doen die amice De Wolff jr. had gemaakt. Uit de quiz kwam onder anderen naar voren dat jaargroep ’17 het meest prominent is, maar dat de andere jaargroepen ook wel een beetje prominent zijn. Na wat kennis rijker geworden te zijn, werden de ouders ondergedompeld in één van de belangrijkste activiteiten die onze vereniging kent: debatteren. Onder leiding van amice Dorst en amice Buitendijk werden er felle debatten gevoerd over hoe verschrikkelijk slecht een studentenvereniging zou zijn. De ouders bleken er echter onderling niet uit te komen. Voordat de avond zou ontplooien in groot gekijf werd er besloten naar de volgende kast te gaan. Op deze kast was het cantoraat aanwezig. Er werden nachtzangen geoefend en de avond werd afgesloten met het Io Vivat. Er werd zoals altijd een wedstrijd gehouden wie het langst de uithaal van ‘nostrorum sanitaaaaas’ kon aanhouden. De ouders gingen dankzij de ‘zangkunsten’ van amice Van Dijk dan ook met een gehoorbeschadiging richting de Oude Sluis waar de avond onder het genot van een biertje werd afgesloten.

Al met al was het een geslaagde avond waarbij de ouders een illusie armer zijn geworden en de vereniging een paar centen rijker is geworden.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *