Discussieavond 13 september

Op donderdag 13 september stond de eerste discussieavond van het jaar op de planning. Binnen de vereniging vinden we het belangrijk om te discussiëren en om op deze manier belangrijke zaken die spelen binnen de vereniging met elkaar te bespreken. Tijdens deze discussieavond hebben we het gehad over de identiteit van de vereniging met betrekking tot het geloof.

We begonnen de avond met een gesprek in kleine groepen over de rol van het christelijke geloof binnen de vereniging. Dit gesprek werd gevoerd aan de hand van een aantal vragen over de verwachtingen die we hiervan hadden, de huidige situatie en hoe we de toekomst voor ons zien. Het leverde mooie en waardevolle gesprekken op over de manier waarop we het christelijke geloof terugzien en vorm willen geven binnen de VGSR.

Vervolgens is er in grotere groepen nog gediscussieerd over een aantal stellingen. Dit werd gedaan in de vorm van kratdebatten, waarbij er steeds twee leden van de vereniging het tegen elkaar opnamen in een debat over een prikkelende stelling. Na een aantal interessante debatten liep de discussieavond alweer op zijn einde en was het tijd om van de rest van de avond te genieten op de sociëteit. Het was weer een zeer geslaagde en waardevolle avond!

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *