Creacie-avond 6 september

Vorige week donderdag was de VGSR te vinden in het Maaspodium, bij de theatervoorstelling FEEST. FEEST gaat over een heel asociale familie die zich bezighoudt met allerlei lugubere zaken en tegelijk feest viert. Op deze avond, georganiseerd door de creacie, kwamen in anderhalf uur alle kunstdisciplines langs: film, dans, muziek, beeldende kunst en theater. We keken naar acteurs die in touwen klommen, nep-gevechten en allerlei andere acrobatische taferelen. Daarnaast konden we genieten van hele diverse muziek. Zo was er een heavy metal-band en werden er live veel liedjes gezongen. De reacties van de leden na de voorstelling waren, net als de scènes in de voorstelling zelf, erg verschillend. De één vond het veel te absurdistisch, de ander had de hele avond zitten lachen. Hoe dan ook, we hebben ons goed vermaakt.

Na de voorstelling heeft een aantal leden nog op een hoog niveau mogen genieten van onze geliefde stad. We zijn de Euromast opgegaan, waar we na konden praten over FEEST. Uiteraard ging de avond verder op soos, waar onder het genot van een biertje de activiteit nog verder geëvalueerd kon worden. Het was een mooie avond!

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *