Oudleden-voetbal 15 juni

Op vrijdag 15 juni vond ons jaarlijkse oud-ledenvoetbal plaats. Een mooi moment voor leden en oud-leden om elkaar op sportieve wijze te ontmoeten en bier- en taartbuiken waar mogelijk te verkleinen. Dit jaar mochten vier teams het tegen elkaar opnemen, waaronder De Botte Bijlen, Jan + sjaars, het Icarusteam en een fantastisch op elkaar ingespeeld vrouwenteam. Spannende en minder spannende momenten volgden elkaar op, en na een poule- en knock-out fase was het meervoudig kampioen Icarus, die het in de finale moest opnemen tegen team Jan + sjaars. Het werd een bijzonder spannende finale, maar na tien minuten bleek een nieuw kampioen te zijn geboren. Team Jan + sjaars zijn dan ook naar huis gegaan met een heerlijke fles Ketel-1, als bekroning op deze prachtige overwinning. Voor de rest zat er niets anders op dan de emoties te verzachten met een heerlijk biertje op het terras bij de Oude Sluis. Het was weer een mooie avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *