Icarus Lustrum 2018

Man, wat was een bizar feest, het tweede lustrum der Dispuutsvereniging Icarus. Onder het thema: ”altijd hoger, altijd meer” genoten alle Heeri van een week vol vermaak. Op maandagavond trapten wij af in onze stamkroeg de Oude Sluis waarin gespeecht, gelachen en gedronken werd. Dinsdagavond stond er een groot diner voor ons klaar en luisterden wij naar een interessante lector die ons mentaal voedde en bijdroeg aan een van onze peilers: studiezin. Woensdag gingen de Heeri met elkaar aan de haal tijdens een scherm-workshop en afsluitend had de lustrumcommissie een filmzaal gehuurd waarin met alle Heeri + dates een goede film werd gekeken. Donderdag was de dispuutsavond die natuurlijk altijd heel erg goed is en als verrassing stond er bij de sociëteit een fanfare te wachten op dispuut Icarus. Onder begeleiding van de fanfare werd binnengetreden in de sociëteit en stonden alle aanwezigen perplex van al het moois wat binnenkwam. Vrijdag de uitbrak-dag, en aansluitend in de avond een goede barbecue en een LAN-party. De grootste en meest epische dag was zaterdag, de dies! We vertrokken per boot naar Dordrecht waar wij alvorens een rondleiding kregen door het Huis van Gijn, een machtig mooi huis. Daarna paradeerden wij ons door de historische binnenstad en namen wij plaats op een afgehuurd terras aan het water.

Na goed geborreld te hebben vertrokken wij naar de diner-locatie: Villa Augustus. Daar kwamen wij in een zaal terecht, man, meer dan een 7.5. Het was goed, het was mooi, het was fantastisch. Na een uitstekend diner, een uitstekende sigaar en een uitstekende terugreis in een Amerikaanse schoolbus c.q. partybus gingen de beentjes nog van de vloer in de Beurs.

Het was een fantastische week voor Dispuutsvereniging Icarus!

Met amicale groet,

Julian de Wolff
Bram Binnekamp
Lustrumcommissie der Dispuutsvereniging Icarus

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *