Oudledenavond 13 april

Vrijdagavond 13 april vond onze jaarlijkse oud-ledenavond plaats! Een avond waarop we ons als vereniging weer even hebben gerealiseerd dat we al bestaan sinds 1950, en dat dit het nodige aantal oud-leden met zich meebrengt. Speciaal voor deze oud-leden, is er jaarlijks de mogelijkheid om het zware arbeidersleven aan de kant te zetten, het studentenleven voor een avond te omarmen en te genieten van studiezin en amicitia die de VGSR kenmerkt.

De avond ving dan ook aan met drie korte lezingen, gehouden door oud-leden. Zo is ons de nodige kennis bijgebracht over de problematiek rondom ZZP’ers, de vleesindustrie en hulp bij zelfdoding. Gelukkig geldt nog steeds: debatteren is een heerlijk tijdverdrijf! Ludieke en serieuze discussies wisselden zich dan ook af op deze avond, niet alleen tijdens de lezingen, maar uiteraard ook op de prachtige borrel die hierop volgde.

Wat was het mooi om de kelder van onze sociëteit weer zo afgeladen vol te zien, met zoveel mensen die de VGSR een warm hart toedragen. Dank aan alle oud-leden die er deze avond waren, en dank aan alle oud-leden die de VGSR na al die jaren nog steeds ondersteunen! Hopelijk zien we u volgend jaar weer.

De oud-ledencommissie

Meer foto’s van de avond zijn hier te vinden. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *