Discussieavond 29 maart

Donderdag 29 maart stond de discussieavond op de planning. Binnen de VGSR vinden we het belangrijk om onze kennis te testen met het verdedigen of juist beargumenteren van stellingen. Deze vorm van debatteren zie je ook veel terug binnen de vereniging en daarom is het goed om ons een beetje soepel te houden als het om discusiëren gaat. Deze avond gingen we inhoudelijk in op alcoholgebruik binnen de VGSR. Het was goed om hier bij stil te staan en hier over na te denken. De leden werden verdeeld in vier groepen en deze groepen gingen naar twee verschillende ruimtes. Hier kregen ze een stelling te horen en of ze voor of tegen deze stelling waren. Daarna kregen ze per groepje een kleine twee minuten om te bedenken waarom ze voor of tegen waren, waarna ze op een bierkratje moesten gaan staan en tegen elkaar mochten debatteren. Het was een mooie avond waarbij het debatteren hoogtij mocht vieren! Tweede kamer eat your heart out!

Foto’s zijn hier te vinden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *