Creacie avond – De Rotterdam!

Voor de derde en laatste keer dit jaar was het aan de Creacie (een commissie binnen de vereniging) om een verengingsactiviteit te bedenken en organiseren. Dit keer kregen we een rondleiding door een van de landmarks van Rotterdam. We kregen namelijk een rondleiding door De Rotterdam. Je weet wel, die iconische torens aan de Maas. Nadat er eerst een informatieve rondleiding was waaruit voornamelijk bleek dat transparantie door het hele gebouw heen centraal stond en De Rotterdam als het ware een verticale stad is met daarbij alle voorzieningen die je ook zou verwachten bij een echte stad, werden we meegenomen naar één van de hoogste verdiepingen van dit gebouw om van een 360 graden uitzicht van Rotterdam bij nacht te kunnen genieten. Na daar een tijdje genoten te hebben vertrokken we van de Kop van Zuid naar het Eendrachtsplein om de avond voort te zetten onder het genot van een aantal biertjes en een pub quiz.

De foto’s van deze avond vind je hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *