67e Dies Natalis der VGSR

Afgelopen vrijdag 16 februari 2017 mocht onze vereniging alweer haar 67 verjaardag vieren! Na onze officiële verjaardag op 14 december, werd afgelopen vrijdag pas echt goed uitgepakt. We vierden onze verjaardag op een plek waar meer Rotterdamse feesten gehouden worden, namelijk de Coolsingel! Daar, bij La Buvette stroomden om 16:00 de eerste gasten in white tie dresscode klaar. Na een ontvangst met een bakje koffie of thee en gebak, stond onze fantastische fotograaf Lianne Torn van Lelie Design buiten in de ijzige kou klaar om foto’s van deze mooie mensen te maken. Rond 17:00 werd het glas geheven op onze prachtige vereniging en was er gelegenheid om ons bestuur met dit feest te feliciteren. Hierna was het tijd om plaats te nemen aan tafel.

De Coolsingel is op een vrijdagavond gevuld met werkende en winkelende mensen. Op dat zelfde moment genoten wij binnen van een overheerlijk 3-gangenmenu. Onder leiding van meneer de tafelpraeses, amice Griffioen, en tal van speeches en reden werden we op deze avond goed vermaakt! Aan het einde van de maaltijd stond er voor alle aanwezigen een goodiebag met een Royaal ontbijt voor de volgende dag klaar. Na een afsluitend bakje koffie en en sigaar was het nu echt het moment om het diner te verruilen voor een spetterende afterparty!
Lopend over de Coolsingel vertrokken we in een grote stoet naar de Rotterdamse wijnhaven om op de authentieke Engelse boot Vessel 11 een flink feestje te bouwen. Lange jurken werden verwisseld voor cocktailjurkjes en de hoge hakken voor gemakkelijke sneakers. Bij aankomst kon iedereen genieten van een heerlijk welkomstdrankje waardoor de sfeer er al snel goed in zat! Na een zinderende afterparty was het rond 04:30 tijd om de boot te verruilen voor het vaste land. De 67e Dies Natalis kwam hiermee tot een einde.
Gelukkig kunnen we nagenieten van de foto’s en de prachtige verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *