Ouderavond 30 november

Afgelopen donderdag vond de ouderavond plaats. Naast ouders/verzorgers, waren ook andere familieleden en vrienden van de leden uitgenodigd.

De groep ouders en leden waren in tweeën verdeeld en werden rondgeleid door twee leden voor elke groep. Elke groep ging de Euromast op, om het mooie Rotterdam vanaf hoogte te bekijken. Het was prachtig om te zien in het donker met overal lichtjes. De leden hebben de ouders leuke plekjes kunnen aanwijzen en erover kunnen vertellen.
Hierna werd er in de omgeving van de Euromast gewandeld: Het Park. Daarnaast is de Maastunnel bezocht, waar een voetgangerstunnel ligt. Hier hebben de groepen doorheen gelopen waardoor ze in Rotterdam-Zuid terecht kwamen en de stad vanaf die kant konden bekijken met prachtig uitzicht op de ss Rotterdam.
Na de rondleiding kwamen de groepen bijeen in een typisch Rotterdams café: ‘De Ballentent’. Hier sloten we de avond af met een drankje en een hapje.
Meer foto’s zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *