Discussieavond 23 november

 

Donderdag 23 november stond, zoals gebruikelijk, in het thema van de vereniging. Dit keer stond er een discussieavond op de planning. Binnen een grote groep gaan veranderingen niet onopgemerkt en is het goed om deze met elkaar te bespreken, hiervoor is de discussieavond tot leven geroepen.

Het thema van de avond was het na-novitiaat. Dit is de tweede kennismakingsperiode die georganiseerd wordt voor kennismakers die de reguliere kennismakingsperiode niet kunnen doorlopen. Omdat het fenomeen ‘na-novitiaat’ vrij nieuw is voor de vereniging, was het goed om hier eens op te reflecteren.

We kwamen als groep bij elkaar in de GKV Delfshaven waar we na een korte introductie van de avond uiteen gingen in groepjes. Voorafgaand van de avond was er een enquête naar de vereniging gestuurd zodat we al wisten waar de meningen van de vereniging zouden botsen, dat maakt de avond namelijk extra interessant. Na het bespreken van stelling en het vormen van een mening in groepjes kwamen we terug bij elkaar en vond er een gezamenlijke discussie plaats waar we goed met elkaar in gesprek konden gaan.

Het was zeker een geslaagde avond en dit laat je inzien hoe fijn het is om alles met elkaar te bespreken en hoeveel we kunnen winnen als we dit blijven doen. Communication is key!

De foto’s van deze avond zijn hier te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *