Creacieavond 9 november

Donderdag hadden we de tweede creacie activiteit. Dit keer zijn we naar de Rotterdamse Schouwburg geweest. Leden konden kiezen uit twee voorstellingen, namelijk Thron en Banaan en Oestermes. 

Thron is een dansvoorstelling. Het is een moderne dans die uitgevoerd werd door vijf danseressen. Deze voorstelling overtrof onze verwachtingen. De dans was een steeds voortdurende reeks van bewegingen die telkens iets anders waren. Het waren niet de dansmoves die wij in de sociëteit laten zien aan elkaar, maar toch leuk en vernieuwend om dit te zien.

De voorstelling Banaan en oestermes was een voorstelling waar opzettelijk geen lijn inzat. Niks was met elkaar verbonden en op de set verschenen de meest willekeurige gebeurtenissen. In het begin kon dit wat onwennig zijn, maar gedurende de voorstelling kwamen er ook steeds meer grapjes naar voren wat het wel steeds boeiend maakt om naar te kijken. 

Daarna kwamen we bij het jazz-gezelschap in de hal van de Rotterdamse Schouwburg weer helemaal bij en konden we vol energie op naar de sociëteit!

Meer foto’s van de avond en de sociëteit zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *