BBC-avond 12 oktober

Afgelopen donderdag was er weer een BBC avond. Een BBC-avond is er naast de Bijbelclubs. Het leuke aan een BBC-avond is dat je weer andere leden spreekt over het geloof. Zoals meestal het geval is was er weer een superlastige Bijbelquiz, maar deze was dit keer wel in een fancy jasje gestoken. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het was dan ook ontzettend spannend. Nadat de hersencellen actief aan het werk waren gezet, werd het serieuzere deel van de avond gehouden. Aan de hand van een korte film gingen verchillende groepjes uiteen en werd gedaan wat de VGSR zo goed kan, namelijk: discussiëren. De titel van de film was Religie vs. Jezus. Deze titel nodigt sowieso al uit tot een goede discussie en er werd lang over doorgepraat. De avond werd uiteindelijk afgesloten met het zingen van een aantal liederen.

Maar door al het discussiëren en het luide zingen kregen de aanwezigen flinke dorst. Daarom werd de avond zoals vanouds voortgezet met een borrel op de sociëteit onder het genot van een drankje en een hapje. Kortom: het was weer een interessante en gezellige avond.

Meer foto’s vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *