Creacie-avond

De Creacie is een commissie binnen de VGSR die culturele sportieve activiteiten organiseert. Op donderdag 7 september stond de eerste Creacie-avond van het jaar op de planning. Voor deze avond heeft de commissie haar creativiteit de vrije loop laten gaan. Dit heeft er toe geleid dat een deel van de vereniging af reisde naar Katendrecht om daar bij Circus Rotjeknor een intensive circus workout te volgen en in de wereld van de circus artiesten te duiken.

Na een vrij pittige warming-up (het leek meer op een bootcamp dan een luttele warming-up) werd de groep in tweeën gesplitst. De ene helft van de groep kreeg een les luchtacrobatiek (sierlijk klimmen in doeken). Nadat ze een aantal simpele maar lichamelijk zware technieken aangeleerd hadden, konden de leden daar al vrij snel een leuk kunstje in proberen. Terwijl deze groep haar best deed zich niet te pletter te laten vallen ging de tweede groep aan de slag met een evenwichtsoefening met uiteindelijke doel om te koorddansen.

Na deze twee onderdelen waren de meeste beentjes al vrij verzuurd en de leden flink moe. De mededeling dat er nog een meerkamp volgde was dan ook vrij onverwachts. Na dit intensieve onderdeel vielen de leden met bosjes neer op de mat om flink uit te puffen.

Om de avond compleet te maken werd er afgesloten met een kastborrel op B€URS (huis van de vereniging) die tot de late uurtjes doorging. Het was weer een mooie avond!

Bekijk hier de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *