Jaaropening 2017-2018

De R zit weer in de maand en het academisch jaar is vandaag officieel begonnen. Er staat wederom een jaar voor de boeg waarin we als VGSR bovenmatig zullen genieten van onze magistrale studententijd.

Afgelopen donderdag hebben we als vereniging het jaar geopend. Op deze avond hebben onder andere de disputen de kans gekregen om zichzelf te presenteren en te vertellen wat ze het komende jaar gaan behandelen en ondernemen. Ook heeft de praeses van de Programcie 2017-2018 (commissie die het jaarthema voor de vereniging bedenkt/voorstelt en bijbehorende lezingen organiseert), amice Hoekstra, het jaarthema kort toegelicht. We zullen dit jaar in de lezingen het thema ‘Globalisering’ behandelen en het belooft prachtig te worden! Daarnaast was er op deze avond ook de ruimte om samen met elkaar te zingen voor God en Hem te vragen over een zegen over komend jaar.

Zoals elke donderdag konden wij na de activiteit op onze sociëteit terecht voor een bijzonder goed geslaagde avond. Het belooft een mooi jaar te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *