Open avond 22 juni

Vorige week donderdag was alweer de derde open avond van het jaar. Er was veel voorbereiding gestoken in de avond en de promotie daarvan en dat was te zien, er waren 23 kennismakers die avond. Alleen dat al maakte de avond een succes!

We begonnen met een barbecue waar weer genoeg te eten was. Er was zelfs groente en een koude pasta voor de mensen die niet alleen zin hadden in vlees. Ondertussen werd er gezellig gekletst, gevoetbald en spelletjes gespeeld. De kennismakers hadden in ieder geval genoeg de tijd om de vereniging te leren kennen onder het genot van een hamburger en een drankje.

Na de barbecue vertrokken we naar de sociëteit. De sociëteit was met zoveel kennismakers ontzettend vol en het was dan ook erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er was een heuze pubquiz georganiseerd waarbij er hard gerend is en men hun creativiteit kon laten zien. De avond heeft geduurd tot in de vroege uurtjes en dat alleen al maakte de avond tot een groot succes.

Daarnaast heeft de open avond ook 10 aanmeldingen opgeleverd voor de kennismakingsperiode, waar we al super blij mee zijn! Maar er is altijd ruimte voor meer! Dus als je dit leest en geïnteresseerd bent kan je contact opnemen met José Moerland (pr@vgsr.nl). Alle open avonden zijn nu geweest, maar je kan altijd nog een keer komen kijken om de sfeer van de VGSR te proeven. En als je nog twijfelt, twijfel niet langer, meld je aan! 

Alle foto’s zijn hier te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *