Sine Regno week 21

Vorige week was Bestuur Van Harten een week naar Frankfurt waar zij samen mochten genieten van een welverdiende vakantie. Dit betekende dat het bestuur van vorig jaar, Bestuur ’t Hart, weer de touwtjes in handen kreeg voor een week. Er werden de hele week activiteiten georganiseerd onder het thema ‘De ware student’. Donderdag was er het ‘Grote Sine-Regno spel’ waarbij teams tegen elkaar streden om de titel ‘De ware student’ te verkrijgen. Daarbij werden banden geplakt, bier geproefd, goedkope reclame maaltijden bedacht en een quiz gehouden. De teams ‘Squadgoals’, ‘Das Erhabene’, ‘Strompel’ en ‘Overig’ deden mee. Het werd een spannende strijd waarbij alle teams hun uiterste best hebben gedaan om te winnen. Maar waarbij team ‘Overig’ uiteindelijk de eindtitel mocht pakken van ware student. Gefeliciteerd!

We hebben een mooie en gezellige week gehad!

Alle foto’s kan je hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *