Zon, lezing en broertjes-zusjesavond (week 20)

Vorige week is er veel activiteit geweest onder de VGSR leden. Woensdag vertrok een kleine groep leden richting het strand bij Hoek van Holland waar zij mochten genieten van zomerse temperaturen. Die middag/avond werd er maximaal genoten bij Café de Oude Sluis en mochten we genieten van de fijne avondzon.

Donderdag werd er door de tweedejaars een verenigingsmaaltijd verzorgd waarna we mochten luisteren naar een lezing over Erasmus (in het jaarthema Rotterdam). We hebben de donderdagavond zoals gewoonlijk afgesloten in de sociëteit.

Vrijdag was er een broertjes-zusjesavond. Dit hield in dat leden hun broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, broers, zussen, etc. mochten meenemen naar de VGSR. We zijn de avond begonnen met pannenkoeken eten op B€URS waarbij er een prijs te winnen was voor wie zijn/haar pannenkoek het mooiste kon versieren. Daarna zijn we met 30 man afgereisd naar Rotterdam Alexander en gingen we trampoline spingen bij Freestylemotion. Er is hard gezweet en gelachen die avond. De avond is afgesloten met een borrel op Casa ‘d Oranjeboom.

Kortom, een heerlijke week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *