Mannen- en vrouwenavond (open avond) – 20 april 2017

Donderdag 20 april hadden we als VGSR weer een open avond en dit keer werd deze vormgegeven door een mannen- en vrouwenavond.

De vrouwen begonnen op de kast B€URS met een high twine, oftewel een combinatie van een high tea en een high wine. Onder het genot van een glas wijn of een kop thee en heel erg veel eten werd er gekletst en gelachen, zoals het echte vrouwen betaamd. Hierna gingen ze Hollywood glowgolfen. Dit is een soort van midgetgolfen op banen die een filmthema hadden. De ruimte was donker en alleen verlicht door blacklight en glow in the dark. Dit gaf een extra moeilijkheidsgraad aan het golfen. Omringd door filmfiguren en -attributen probeerden we hole-in- one’s te scoren, wat erg lastig bleek.

Voor de mannen stond het thema Vikingen centraal. Zij gingen met de bekende zwart/gele watertaxi’s de Maas op en hebben op een unieke wijze de havens van Rotterdam bekeken. Achteraf hebben ze een varkan aan het spit verorberden genoten van het hoge niveau testosteron.

Na een volle avond kwamen we elkaar weer tegen op de sociëteit, waar we konden genieten van een competitieve muziekquiz en tot diep in de nacht hebben geborreld.

Al met al een geslaagde en hele gezellige avond.

Meer foto’s zijn hier te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *