Oud-ledenavond

Afgelopen vrijdag stond de avond in het teken van de VGSR van vroeger; het was namelijk de Oud-ledenavond. Op deze avond zijn alle oud-leden van de vereniging uitgenodigd om weer eens langs te komen. Zo houden de oud-leden een goede band met de vereniging waar zij hun mooiste jaren hebben doorgebracht en kunnen de huidige leden de legendarische verhalen van vroeger horen.

Om te bewijzen dat de VGSR door de jaren heen geen kennis kwijt is geraakt begint de avond traditioneel met een inhoudelijk deel. Drie oud-leden, die in 1998, 2006 en 2009 lid werden, gaven leiding aan een lagerhuisdebat waarin het ging over open grenzen, bezit, het verbieden van websites die slecht gedrag promoten en de voor- en nadelen van steeds goedkoper wordende vliegtickets. Het ging er af en toe stevig aan toe, maar ook ludieke standpunten werden niet geschuwd.

Na een avond flink nagedacht en gediscusieerd te hebben is de student toe aan een goed glas bier en oud-leden zijn daarin gelukkig niet anders! Daarom werd er tot in de late uurtjes doorgeborreld op onze sociëteit. Sommige oud-leden hadden zelfs een slaapplek geregeld in hun oude studentenhuis zodat ze niet de laatste metro hoefden te pakken en dus tot laat door konden gaan.

De oud-leden hebben zich weer even student gewaand en kunnen met dit gevoel wel weer een jaartje vooruit. Al met al is dat toch het doel van de Oud-ledenavond, een belachelijk groot succes dus.

– Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *