Amicaal weekend met Wageningen

Afgelopen weekend kwamen onze zusjes uit Wageningen langs om een weekendje te ervaren hoe het leven in de grote stad is. Aan het eind van dit weekend mogen we concluderen: het was een groot succes! De VGSR nodigde de amicalen uit om het prachtige Rotterdam te komen ontdekken. Zo houden de amicalen een goede band onderling met elkaar. Na een lange reis voor de Wagenaren konden ze aanschuiven bij een lekkere maaltijd, verzorgd door de leden van de vereniging. Vervolgens is er verder gedwaald door de stad en kwamen wij uit bij de Oude Sluis. Dit idyllische plekje in Delfshaven kan de Wagenaren niet onthouden worden tijdens hun Rotterdam-experience. De toon is gezet voor een onvergetelijke avond; bier, eten en lullen over onnozele dingen. Vervolgens gingen we, ondanks de regen, door om te stappen tot in de late uurtjes in de beste clubs in Rotterdam. De nodige drankjes werden gedronken en de nodige dansjes werden gedaan. Het was een mooie avond.

De volgende dag werd er bijgetankt met een lunch op één van de huizen van de VGSR waarna we een mooie rondvaart maakten met de Spido. Na dit avontuur te water trokken we gezamenlijk de stad in waarbij vrijwel alle hoogtepunten van Rotterdam bezichtigd werden.  Slenteren leidt tot honger. Dat bleek nadat er fantastisch gegeten werd, waarna er voldoende energie was om flink te bowlen en onwijs te poolen/darten met de Wagenaren. Een gezellige en geslaagde avond werd afgemaakt met een borrel op de kast Casa d’Oranjeboom. Mocht u benieuwd zijn naar de mooie verhalen die we over hebben gehouden aan deze legendarische avond, adviseer ik je om amice Stam eens aan te spreken…

Na zondag nog een mooie kerkdienst in GKV Delfshaven te hebben bijgewoond, gevolgd door een magnifiek klaargemaakte lunch, werd het weer tijd om naar huis te gaan. De banden zijn gesterkt, verhalen om na te vertellen zijn gemaakt, de brakke koppen waren overal te zien en de gezelligheid stak er met kop en schouders boven uit. Er werd met elkaar gegeten, gedronken, gekletst en zeker weten nog meer gedronken. Al met al, een weekend waar wij met zijn allen goed op terug kijken!

Voor alle foto’s, klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *