SYTYKR Creacieavond en open avond

Afgelopen donderdag was het open avond en mocht de creacie weer een mooie avond verzorgen. Dit keer weer iets lekker actiefs: het spel ‘So you think you know Rotterdam’. Een spel waarbij 2 groepen tegen elkaar streden voor de winst. Er werden via de whatsapp cryptische omschrijvingen van een typisch Rotterdamse plek doorgestuurd waarbij je eerst moest ontcijferen waar die plek was, en vervolgens een (groeps)foto van deze plaats moest sturen. Voor een greep uit die foto’s, klik hier! Daarmee verdiende je credits. En wie uiteindelijk de meeste credits had, die had gewonnen. Desondanks de nog wat brakke koppen van de Dies Natalis, een intensieve strijd.

De avond werd voortgezet op de sociëteit. Onder leiding van amice De Wolff vond er nog een mooie muziekquiz plaats en verder zijn er weer prachtige verhalen verteld. Kortom een mooie, spannende avond.

De creacie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *